Sunday, November 20, 2005

Marinated Mustard chicken


Richard & Pistola (Ray), en Vancouver, tras la visita de Federico por mi casa en Canada.

Por supuesto, se hicieron amigos de inmediato tras abrir una botella de vino Argentino y comer unos bifes de New Zealand.

El sobrenombre "Pistola" viene de esta foto, cuando espontaneamente aprete el boton de la maquina ya estaban tan tomados que ni sabian lo que estaban haciendo.

Gracias Jo-Ann & Ray por esta receta



Ingredients:
  • 2 tbsp dijon mustard (25 ml)
  • 3 tbsp balsamic vinegar (45 ml)
  • 1/2 c (125 ml) peanut oil or olive oil
  • 1/2 c (125 ml) pure maple syrup
  • 1 tsp freshly ground pepper
  • 1 tsp chopped garlic (1 or 2 cloves)
  • 6 boneless, skinless chicken breasts
In a small bowl mix together all ingredients except the chicken breasts.
Coast chicken breasts with mixture, cover & refrigerate 4 to 6 hours
Grill chicken over medium high heat basting periodically for 5 to 7 minutes per side or no longer pink inside.

Note: There is enough marinade for 10 breasts (20 servings). I usually freeze 2 breasts per bag.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home